Dat dit pand ooit een fietswinkel herbergde, zijn we al lang vergeten. Net zoals de Lange Koepoortstraat in centrum Antwerpen de laatste jaren serieus veranderde, evolueerde de keuken van Nathan Van Echelpoel. Hij brengt een moderne Frans-Belgische keuken met herkenbare smaken. Gerechten hebben een verfrissend karakter en worden visueel sterk gepresenteerd. Om beurten serveren keukenmedewerkers gerechten om bij diverse smaakbommen en evenwichtige combinaties aan tafel gerichte duiding te geven. Zoals bij toast van verse sardine met chermoula en tartaar van sardine gecombineerd met komkommerchutney en gepekelde hiziki. Het geheel krijgt extra smaak met witte soja, verse koolrabi in bloemenvorm en poeder van plankton, naast vinaigrette van Griekse yoghurt op smaak gebracht met komkommer en appelsap. Gebakken foie gras is keurig afgewerkt met amarant, gebakken nashipeer, in roosvorm dungesneden stukjes pruim, saus met madeira en hazelnoot. Voor dit verfijnd en gebalanceerd werk is een verhoogde score op zijn plaats.