Mondieu
14,520

Op de prachtig gerestaureerde site van de oude abdij Ten Bogaerde zorgt gastvrouw An Taillieu voor een hartelijk ontvangst. In het landelijk en strak ingericht historisch pand brengt chef Iain Wittevrongel een ambachtelijk geïnspireerde keuken. Tot zijn waarachtig smakend repertoire behoren onder meer feilloos gebakken kalfszwezeriken met morieljes, witloof en beetgare schorseneren. Cassoulet van tong en paling met knolselder en groene kruidenemulsie zorgt eveneens voor enthousiasme rond de tafel. Dat gevoel krijgt nog een extra kick met een uitstekende millefeuille gekenmerkt door ragfijn krokant en luchtig bladerdeeg met daartussen perfecte banketbakkersroom.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:00 — 18:45-20:00
Wednesday 12:00-13:00 — 18:45-20:00
Thursday Closed
Friday 12:00-13:00 — 18:45-20:00
Saturday 12:00-13:00 — 18:45-20:00
Sunday Closed

Team

An Taillieu Hostess
Iain Wittevrongel Chef
Jelle Schouppe Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Nils

1420

Carcasse

14,520

M Bistro

14,520