Misera
1620

Nicolas Wentein lijkt als nieuwkomer zijn plaats helemaal te hebben gevonden op Nieuw-Zuid. Zijn gerechten wonnen aan diepgang met aandacht voor detail en zijn consistent van hoog niveau. Een extra punt is in overeenstemming met de hoge kwaliteit. Wat bleef, zijn de zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten die in elke bereiding hun hoofdrol mogen opeisen. Gezeten aan de toog zijn we deel van de bedrijvigheid en voelen we op een aangename manier de betrokkenheid van het keukenteam. Gegratineerde oester op een bedje van spinazie met lichte toets van look smaakt als een schoolvoorbeeld in dit genre. Ook tartaar van rundvlees afgewerkt met een stevige portie kaviaar en enkele toefjes zure room voor extra smeuïg effect kan als een ijkpunt gelden qua smaakopbouw en balans. Met tarbot in boter gebakken en eenvoudige garnituur van tomaat en artisjok toont de chef opnieuw zijn zin voor klassiek verfijnd kookwerk. Tot slot perfect gerijpte en gegrilde ananas met tahini-ijs afgewerkt met kletskopkoekjes en gezouten karamelsaus.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 19:00-21:00
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Leroy Veldman Sous-Chef
Nicolas Wentein Misera Chef
Yasmin Weyn Maître

Awards

  • Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Kommilfoo

1620

Dim Dining

1620

Fine Fleur

1620