Misera
1520

Nicolas Wentein Misera koos voor zijn eerste zelfstandig project voor het culinaire mekka van Vlaanderen. Zijn kosmopolitisch restaurantidee met open keuken en grote eettoog in het midden volgt de stijl van de mondaine buurt Nieuw Zuid. Verder geen ellenlange menu’s of uitgebreide à la carte maar een beperkte kaart, gestileerde hapjes en zuiver smakende door het product gedragen gebalanceerde gerechten. Pizzetta-stijl taartje opgebouwd op platte kaas met salsa verde en verse sardienen met gekonfijte tomaat als knapperige en in meerdere opzichten frisse en ragfijne appetizer. Krokant gegrilde Noorse reuzecoquille geserveerd in de schelp met beurre noisette, sherrysaus en oscietra kaviaar. Licht gegrilde langoustine met duxelle van boschampignons, jus en olie van verbena en mousseline van vin jaune. Kortom, deze chef kan met een paar ingrediënten hoge meerwaarde creëren en heeft finesse in zijn vingers zitten. Hij overtuigt meteen op hoog niveau en de prestatie toont groeipotentieel. Het levert Misera de titel Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2023 voor Vlaanderen op en drie koksmutsen als beloning!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Nicolas Misera Chef

Awards

  • Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Nebo

1520

Jerom

1520

Dim Dining

15,520