Lys d'Or
13,520

Als voormalig souschef van Fleur de Lin en winnaar van een prestigieuze kookwedstrijd heeft Ignace Wattenberge heel wat in zijn mars. Het talent van de chef komt in dit ruime, luxueus ingerichte herenhuis steeds beter tot zijn recht. Wattenberge toont zich een aanhanger van de eigentijdse Frans-Belgische productkeuken. Na prima hapjes en een knappe creatie met koningskrab was het genieten van een royale moot zeebaars, in topgezelschap van vers geklopte mousseline en ondersteund door zeekraal en spinazie. Tijdens diezelfde hoogstaande lunch serveerde de chef ook intens smakend Frisonarund met crumble van sjalot, zomergroenten en girolles. Interessante wijnsuggesties van de gedreven sommelier Lisa Vanderstraeten. De gestage evolutie van deze mooie zaak verdient een hogere score.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Ferre Verschuere Host
Florian Daniels Sous-Chef
Ignace Wattenberge Owner
Lisa Vanderstraeten Sommelier
Sebastiaan Claus Sous-Chef

Our partners

Similar Restaurants

Kruidtuin

13,520

Pakhuis

1320

Kin Khao - Thai Eatery

13,520