Back to search results

Chez Louis
1220

In deze levendige brasserie vlak bij de route nationale verwennen Florian Colson, Maxime Hooreman en Nicolas Andreux de smaakpapillen. Als voorgerecht aten wij de Mechelse asperges, op twee manieren bereid, de ene krokant gebakken, de andere romig, met daarbij een ei 63° en teerlingen van foie gras. Bij de rubia gallega entrecote serveerde de chef een mooie garnituur van groenten met knapperige roquette en gekonfijte artisjokken die perfect paste bij de pesto van kervel en de kaviaar van courgette. Een perfecte frisse garnituur voor een uitzonderlijk lekker stukje vlees.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Tuesday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Friday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Florian Colson Chef
Maxime Hooreman Chef
Nicolas Andreux Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Tamarin

1220

Quel bon vin t’amène

12,520

La Table L

12,520