Back to search results

Chez Louis
1220

Altijd druk in deze grote brasserie. Christophe Vanhoutvinck en zijn echtgenote zetten de geest van deze zaak verder, een laagdrempelig adres waar gezelligheid vooropstaat. Van de restaurantkaart kiezen we kort gebakken coquilles met Dubarryroom en truffelvinaigrette. Vakmanschap proeven we ook in de Ierse entrecote met goudbruine frieten en salade met jonge scheuten, een gerecht van de brasseriekaart. Een zaak die zelden tekortschiet en waar generositeit als vanzelfsprekend is, op het bord maar ook door het team van de bediening.

Opening hours

Monday Lunch & Dinner
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Florian Colson Chef
Maxime Hooreman Chef
Nicolas Andreux Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Basile Cuisine Gourmande

14,520

Chez Pauline by Le 1900

12,520

Maison - Lieu de Partage

1420