LESS Eatery
1420

Knap hoe Gert De Mangeleer en Joachim Boudens de sfeer en vibes van een restaurant kenmerkend voor een wereldstad naar de rand van het historische Brugge hebben gebracht. Ze rekenen daarvoor op chef Ruige Vermeire die met smaken uit het Verre Oosten en Centraal-Amerika leuke gerechten op het bord tovert die desgewenst kunnen gedeeld worden. Denk aan mosselen met chorizo in beurre blanc of dumplings gevuld met varkensvlees en gamba. Ronduit indrukwekkend is op de robata gelakte paling met ponzu, sjalottenboter en zuring.

Opening hours

Monday Closed — 19:00-21:30
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Wednesday Closed — 19:00-21:30
Thursday Closed — 19:00-21:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:00-21:30
Sunday Closed

Team

Ruige Vermeire Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Goesepitte43

1420

Bonte B

1420

Patrick Devos

14,520