In dit landelijke kader van een molen uit de 17de eeuw, omringd door ruisend water van de rivier en romantisch terras, staan Anne en Pierre Résimont reeds meer dan 30 jaar garant voor een warm onthaal, culinaire precisie en tijdloze elegantie. Het product staat centraal en elk gerecht getuigt van perfecte beheersing van kooktijden en smaken. Hoogtepunten zijn op houtvuur gegrilde langoustine met gember, limoen en specerijen, geraffineerd en fijn rokerig, en courgettebloem gevuld met ricotta, girolles en verse amandelen, een knappe vegetarische creatie. Eend van bij Burgaud komt in twee bereidingen: eendenfilet met sushirijst, kersen en ui, en eendenbout in een herwerkte versie van caesarsalade. Onmogelijk om vervolgens te weerstaan aan de kaaswagen met daarop perfect gerijpte kazen uit België en andere landen, een van de mooiste selecties van Wallonië met tal van ontdekkingen. De bediening is attent, behulpzaam en wordt uitgevoerd met een finesse die helemaal past bij deze zaak, terwijl de sommelier, fijnproever als hij is, gasten trefzeker advies geeft en wijnkeuzes aanreikt uit een breed geschakeerde selectie die elke creatie naar een nog hoger niveau tilt. Raffinement beperkt zich niet tot het bord: de ervaring is compleet, harmonieus en zintuiglijk sterk. Uit eten in L’Eau Vive zorgt voor blijvende herinneringen.