Dit restaurant van Christophe en Catherine Pauly, gelegen op het rustige platteland van de Condroz, is een waar toevluchtsoord voor fijnproevers. In twee decennia werkte dit restaurant, net zoals de chef, aan een heel eigen identiteit. En met succes. De setting is intiem en elegant, het perfecte kader voor een keuken waar streekproducten in de kijker worden geplaatst op een zeldzame en authentieke manier. Eenvoud staat hier niet synoniem voor minimalisme, maar voor doordacht raffinement, het perfecte evenwicht tussen techniek en emotie. De kookstijl van Christophe Pauly laat zich niet in een paar woorden omschrijven, je moet die proeven, zoals zijn ‘tomatencollectie’, een signatuurgerecht dat regelmatig terugkeert. In 2024 was dat green zebra tomaat met citroentijm en sorbet van coeur de boeuf tomaat dat voor een subtiele en evenwichtige start zorgde. Daarna een moot zalm ‘demi-sel’ waar het subtiele van de girolles en het frisse van de erwtjes prachtig combineerde met een verse room geparfumeerd met ijzerkruid. Vervolgens uitzonderlijk wagyu 5+, waar het sappige van dit exclusieve rundvlees extra tot uiting kwam door de truffel, geroosterde asperges van Stéphane Longlune en krokante panisse. Het dessert is een must, deze keer perfect rijpe aardbeien uit de Condroz met rabarber: een compositie die het frisse en fruitige aan het smeuïge van witte chocolade koppelde. Na dit dessert volgden nog enkele mignardises als finale. Het is duidelijk dat in dit restaurant de haan nog steeds uit volle borst kraait.