Centraal in het charmante Ardens dorpje Our vormt deze elegant gerenoveerde boerderij het decor voor een van de mooiste culinaire ervaringen in Wallonië. In dit eigentijds kader, badend in het licht en met uitzicht over de natuur brengt Maxime Collard een heel precieze keuken, op zoek naar emotie en harmonie. Een fraaie reeks amuses met lokale ingrediënten geven het startschot van creaties gebaseerd op zorgvuldig gekozen seizoensproducten. Makreel op drie manieren: met rode biet, Oeillet du Château de Bouillon, een schapenkaas, en friszure leche de tigre. Coquilles ‘en demi-deuil’ met schorseneer, varkenspoot en zwarte truffel is een concentraat van smaak en finesse. Anjouduif als prachtig signatuurgerecht: gekonfijte bil, ravioli met foie gras en consommé met vadouvan. Deze unieke belevenis wordt afgerond met desserts zoals ‘Winterbos’ en ‘Kiwi, limoen en aloë vera’ gekoppeld aan uitzonderlijke wijnen en raak advies van Ruben Struyve, de talentrijke jonge sommelier. Dit charmant adres kent ook meerdere verblijfsmogelijkheden. Kortom, alles is aanwezig om het plezier te verlengen.