In dit restaurant met zijn bijzondere charme en uitzonderlijk kader – een referentie in Wallonië – worden fijnproevers met een voorliefde voor topproducten op hun wenken bediend. Chef Pierre Résimont is een charismatische man die nooit van zijn uitgestippelde route afweek terwijl hij dit restaurant op de kaart zette. Even streng als creatief stelt hij zijn vele trouwe gasten een uiterst precieze keuken voor die telkens zeer hoog op smaak is. Samen met zijn stralende echtgenote Anne Jauquet, die omringd wordt door een vriendelijk team, is alles aanwezig om er van een heerlijke en onvergetelijke maaltijd te genieten. Van in het begin legt de chef de lat hoog met een succulente tartaar van langoustines met ricotta en smaakmaker van pittige tomaat. Op hetzelfde elan gaat hij verder met zacht gegaarde asperges, gevolgd door stukken harder en goudbrasem zoals bouillabaisse klaargemaakt met rouille van daslook die voor extra punch zorgt. Gebraden kwartel als hoofdgerecht met cantharellen, zuring en kalfszwezerik. De mooie wijnen sluiten naadloos aan bij deze keuken die nooit teleurstelt.