Le Temps des Cerises
1220

De warme ambiance van een ‘bouchon lyonnais’ vermengd met lokale smaken in de keuken. Dat is een goede omschrijving van de bistro van Dominique Renson. Wij konden niet weerstaan aan de knapperige pastei van Gros Gris uit Beuzet, op Namense wijze bereid met een wittewijnsaus of de Groin de Cochon met een Samber-en-Maassaus. Elk gerecht ademt traditie en vertelt het verhaal van de terroir. Ook het interieur mag er zijn. Aan de muren prijken verschillende handtekeningen van artiesten die zich hebben laten verleiden door deze hartverwarmende gerechten.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-15:00 — Closed
Wednesday 12:00-15:00 — Closed
Thursday 12:00-21:30 — 19:30-21:00
Friday Closed — 19:30-21:00
Saturday Closed — 19:30-21:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Parfums de Cuisine

1220

Le Pâtanthrope

1220

Le Royal

1220