Le Temps des Cerises
1320

Als men één zaak zou moeten benoemen tot bistro van de stad, dan zou het zonder twijfel die van Dominique Renson (Dodo) zijn. Omwille van de ambiance, de inrichting en de ‘feel good’ keuken. Dicht bij elkaar aan tafels met geruite tafellakens proeven we van de terrine van varken van Florée, gros gris slakken van Beuzet in een hartige ‘croustade’, of nog een gerecht van vroeger, de escabeche van forel met Orval. Het hoofdgerecht kiezen wordt lastiger. Een authentieke Baeckeoffe uit de Alsace of de cassoulet, geserveerd op de traditionele manier uit Toulouse in wijn, een mooie ontdekking trouwens. Onze broekriem mag na de maaltijd iets minder strak.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-15:00 — Closed
Wednesday 12:00-15:00 — Closed
Thursday 12:00-21:30 — 19:30-21:00
Friday Closed — 19:30-21:00
Saturday Closed — 19:30-21:00
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

Le Royal

1320

L'Espièglerie

1320

Chez Chen

1320