L'Amandier
1620

In een prachtig landhuis met zicht op Genval brengt Martin Volkaerts een ware ode aan de gastronomie. In 2022 werd hij bekroond als Jonge Chef van het Jaar voor Wallonië. Zijn gerechten zijn eigentijds, bereid met lokale seizoensproducten, bijzonder smaakvol en evenwichtig. De tartaar van tonijn met ijs van shiso en tempura is een subtiele combinatie van texturen. De cassolette van bouchot mosselen met Ibérico ham en Japanse champignons zijn een ware smaaksensatie. De kwartel in twee bereidingen komt helemaal tot zijn recht dankzij een saus van zoethout, de gemonteerde borstfilets en de kroket gemaakt van de dij, geserveerd onder een rokerige cloche. De verschillende salons gedecoreerd met prachtige kunstwerken, een uitnodigend terras, en de gastenkamers, maken de unieke ervaring compleet. De jonge geïnspireerde sommelier en de onberispelijke service onder leiding van Stéphanie Volkaerts maken van elk bezoek aan dit restaurant een uitzonderlijk culinair avontuur doorspekt met familietraditie en vernieuwing.

Opening hours

Monday 12:00-15:00 — 19:30-23:00
Tuesday 12:00-15:00 — Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-15:00 — 19:30-23:00
Friday 12:00-15:00 — 19:30-23:00
Saturday Closed — 19:30-23:00
Sunday Closed

Team

Martin Volkaerts Chef, Owner
Stéphanie Volkaerts Hostess, Owner

Awards

  • Young Chef of the Year 2022
  • Hostess of the Year 2011

Our partners

Also recommended Restaurants

Maison Alain Bianchin

16,520

Kamo

1620

Humus x Hortense

1620