L'Amandier
1620

In een prachtig landhuis met zicht op Genval brengt Martin Volkaerts een ware ode aan de gastronomie. In 2022 werd hij bekroond als Jonge Chef van het Jaar voor Wallonië. Zijn gerechten zijn eigentijds, bereid met lokale seizoensproducten, bijzonder smaakvol en evenwichtig. De tartaar van tonijn met ijs van shiso en tempura is een subtiele combinatie van texturen. De cassolette van bouchot mosselen met Ibérico ham en Japanse champignons zijn een ware smaaksensatie. De kwartel in twee bereidingen komt helemaal tot zijn recht dankzij een saus van zoethout, de gemonteerde borstfilets en de kroket gemaakt van de dij, geserveerd onder een rokerige cloche. De verschillende salons gedecoreerd met prachtige kunstwerken, een uitnodigend terras, en de gastenkamers, maken de unieke ervaring compleet. De jonge geïnspireerde sommelier en de onberispelijke service onder leiding van Stéphanie Volkaerts maken van elk bezoek aan dit restaurant een uitzonderlijk culinair avontuur doorspekt met familietraditie en vernieuwing.

Openingstijden

Maandag 12:00-15:00 — 19:30-23:00
Dinsdag 12:00-15:00 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — 19:30-23:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 19:30-23:00
Zaterdag Gesloten — 19:30-23:00
Zondag Gesloten

Team

Martin Volkaerts Chef, Eigenaar
Stéphanie Volkaerts Gastvrouw, Eigenaar

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2022
  • Gastvrouw van het Jaar 2011

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Maison Alain Bianchin

16,520

Kamo

1620

Humus x Hortense

1620