Stéphane Diffels creëerde een plek waar gastronomie een nieuwe invulling kreeg. Geïnspireerd op de omringende natuur, met Bertrand Stiennon aan zijn zijde, bedenkt deze chef originele seizoensmenu’s met de focus op groenten en kruiden uit de tuin en traditionele kooktechnieken, vooral op houtvuur. Het strakke decor met een keuken achter glas, waardoor je als gast een blik achter de schermen krijgt, zorgt voor een gezellige en intieme sfeer. De filosofie van de chef rust op een perfecte symbiose tussen het product en een flinke dosis creativiteit. Vergeten groenten worden door zijn toedoen getransformeerd tot heuse sterren. Al zijn creaties worden met veel precisie bereid, spelend met texturen en contrastrijke smaken. Een van de jongste gerechten die we proefden was op de barbecue gekleurde kalfszwezerik gelakt met karamel van tomaat, vergezeld van puree en pickles van biet. Een creatie die bij elke hap voor een intense en diepe smaak zorgde. Een ander meesterwerk was ijs van zuring, intussen een signatuurgerecht, met een verbluffende balans tussen fraîcheur en aciditeit. Een gevarieerde wijnkaart completeert het geheel met wijnen die zelfs de meest nieuwsgierige en veeleisende liefhebbers verrassen en plezieren.