Deze bekende zaak aan de rand van het Ter Kamerenbos staat garant voor een culinaire visie die even elegant als inventief is met Yves Mattagne als chef. Het luxueuze kader en de verzorgde service met bereidingen en afwerkingen in de zaal versterken de totaalbeleving, die reeds gekenmerkt wordt door technische precisie. Elke creatie is een mix van perfecte bereidingen en gedurfde combinaties, zoals carpaccio van coquilles, planktonvinaigrette, ijs van groene appel en komkommerwater met dauricus kaviaar. Nog een mooi voorbeeld is de gebakken langoustine met witte truffel, pastinaak en saus met amaretto. Eend van Maison Burgaud met harlekijnsaus wordt opgefrist door pompelmoes en wortelmousseline met gember. Alles getuigt van een scherp gevoel voor evenwicht en smaakritme. De intelligent samengestelde wijnkaart door Fabrice d’Hulster ligt daarvan in het verlengde. Kortom, een uitzonderlijk restaurant op haute couture niveau, heel precies, innovatief en gericht op perfectie.