Back to search results

La Villa in the Sky
1720

In de glazen lift naar het restaurant maakt het adembenemende uitzicht over Brussel ons altijd een beetje sprakeloos. Net zoals een purser bij het vertrek van een langeafstandsvlucht begroet de chef zijn klanten vanuit de piepkleine keuken bij de ingang van het restaurant. En een reis wordt het zeker. Al van bij het aperitief ontdekken we het menu met de amuses, allemaal originele smaakbommetjes. Chef Dionisio is een creatieve chef die streeft naar perfectionisme en zijn passie vertaalt in zijn gerechten. Daarvoor gebruikt hij uitzonderlijke producten waarvan hij alle smaken optimaal tot hun recht laat komen. Dat merk je in de uitgepuurde presentatie van smaakvolle en elegante combinaties zoals gerookte paling met aardappel of Baeri kaviaar en krokant kwartelei. Maar wat het meest geëvolueerd is bij Dionisio, is de terugkeer van het product als essentieel element op het bord. Zo delen de geroosterde Mechelse asperges het bord met Bretoense kreeft en een saus op basis van koffie. Bij de zomerse gerechten kunnen de kortgebakken ‘gambero rosso’ met fris ijs van burrata en kerstomaatjes op een bedje van tapioca of het fijne lam van Sisteron dat, omhuld met kruiden, rosé geserveerd wordt met knapperige erwtjes in een rokerig schuim ons zeker bekoren. En bij de desserts zijn de heerlijke mignardises zeker een vermelding waard. Op deze exceptionele plek is het lastigste moment wanneer je weer afdaalt naar de aarde na een hoogstaande maaltijd waar Alexandre Dionisio meer dan ooit zijn stempel op drukt.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:30-21:15
Wednesday 12:00-13:15 — 19:30-21:15
Thursday 12:00-13:15 — 19:30-21:15
Friday 12:00-13:15 — 19:30-21:15
Saturday Closed — 19:30-21:15
Sunday Closed

Team

Alexandre Dionisio Chef

Awards

  • The highest New of the Year 2016
  • Young Chef of the Year 2013

Our partners

Similar Restaurants

Bozar Restaurant

1720

Le Chalet de la Forêt

17,520

La Paix

17,520