Op het dak van de IT-toren wacht ons in deze glazen kubus een unieke zintuiglijke ervaring met fenomenaal uitzicht over Brussel. In de kleine open keuken buigen de chef en zijn team topkwaliteitsproducten om tot elegante en gewaagde creaties. Culinaire tradities vermengen zich met hedendaagse invloeden, met een technische vaardigheid die tegen de perfectie aanleunt. We starten met een scala fijne hapjes waaronder een beignet gevuld met Isigny-room en kaviaar, voorbodes van een reeks geraffineerde creaties. Een van de hoogtepunten is pasta in zachte saus met steranijs afgewerkt met kokkels, gefrituurde kappertjes en streepje limoen, evenwichtig en subtiel. Bresseduif, perfect bereid en geserveerd met bigaradesaus, mousseline van knolselderij en goudbruine pommes pont neuf bevestigt de goede smaak en precisie van de chef. Het panoramisch uitzicht, de attente bediening en rustgevende locatie versterken de magie. Meer dan een eenvoudig diner is dit een onvergetelijke belevenis, waar we ons laten meevoeren door een gastronomie op torenhoog niveau, letterlijk en figuurlijk.