In de glazen lift naar het restaurant maakt het adembenemende uitzicht over Brussel ons altijd een beetje sprakeloos. Net zoals een purser bij het vertrek van een langeafstandsvlucht begroet de chef zijn klanten vanuit de piepkleine keuken bij de ingang van het restaurant. En een reis wordt het zeker. Al van bij het aperitief ontdekken we het menu met de amuses, allemaal originele smaakbommetjes. Chef Dionisio is een creatieve chef die streeft naar perfectionisme en zijn passie vertaalt in zijn gerechten. Daarvoor gebruikt hij uitzonderlijke producten waarvan hij alle smaken optimaal tot hun recht laat komen. Dat merk je in de uitgepuurde presentatie van smaakvolle en elegante combinaties zoals gerookte paling met aardappel of Baeri kaviaar en krokant kwartelei. Maar wat het meest geëvolueerd is bij Dionisio, is de terugkeer van het product als essentieel element op het bord. Zo delen de geroosterde Mechelse asperges het bord met Bretoense kreeft en een saus op basis van koffie. Bij de zomerse gerechten kunnen de kortgebakken ‘gambero rosso’ met fris ijs van burrata en kerstomaatjes op een bedje van tapioca of het fijne lam van Sisteron dat, omhuld met kruiden, rosé geserveerd wordt met knapperige erwtjes in een rokerig schuim ons zeker bekoren. En bij de desserts zijn de heerlijke mignardises zeker een vermelding waard. Op deze exceptionele plek is het lastigste moment wanneer je weer afdaalt naar de aarde na een hoogstaande maaltijd waar Alexandre Dionisio meer dan ooit zijn stempel op drukt.