La Villa in the Sky
1720

Het panoramisch uitzicht over de stad Brussel en de niet te missen passage op het buitenterras mogen de uitstekende keuken van Alexandre Dionisio niet overschaduwen, want dat zou jammer zijn. Van in het begin is dit restaurant een van de beste van Brussel. Ondanks dat hij samen met zijn team in een piepkleine keuken werkt, met alle uitdagingen vandien, wordt hier een topkeuken gebracht. Over elk detail wordt goed nagedacht, en dat is nu net iets waaraan je een groot professional kunt herkennen. Het begint reeds met onze hapjes vooraf, verfijning alom. Vervolgens genieten we van in yuzu, sesam en soja gemarineerde dorade en prachtige coquilles die extra in de verf worden gezet door het zilte accent van Dauricus kaviaar. Eveneens lof voor het sappige en perfect rosé gebraden kalfsvlees uit de Corrèze met intense jus, gekonfijt witloof en enkele seizoensgroenten. Als dessert verrast de chef met een van zijn signatuurgerechten, een combinatie van zwarte truffels, Tahiti-vanille en olijfolie. Een culinair hoogtepunt waar harmonie aan de perfectie grenst. We zijn ervan overtuigd dat het talent van Alexandre Dioniso nog veel verder reikt. Intussen blijven we met ons hoofd in de wolken zitten, want hier uit eten zorgt keer op keer voor een uniek en uitzonderlijk culinair moment.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:30-21:15
Wednesday 12:00-13:15 — 19:30-21:15
Thursday 12:00-13:15 — 19:30-21:15
Friday 12:00-13:15 — 19:30-21:15
Saturday Closed — 19:30-21:15
Sunday Closed

Team

Alexandre Dionisio Chef

Awards

  • The highest New of the Year 2016
  • Young Chef of the Year 2013

Our partners

Also recommended Restaurants

La Villa Lorraine by Yves Mattagne

1720

Bozar Restaurant

1720

Le Chalet de la Forêt

17,520