Dit restaurant kijkt uit over de Maas en staat bekend om zijn geraffineerde keuken. Het kader is magnifiek met een prachtig terras en een ruim en elegant eetgedeelte. De wens om gasten goed te ontvangen weerspiegelt zich in de onberispelijke service. Gerechten zoals gekonfijte kabeljauw met handgepelde grijze garnalen en smeuïge mousseline of ‘gros gris de Warnant’ in een persillade tonen aan dat de chef graag met Belgische topproducten werkt. Lamsfilet uit Limousin stelt hij voor met köfte van lamsschouder, yoghurt en bulgur met verse kruiden, een unieke creatie van Julien Wauthier waarin zijn technisch vakmanschap en creativiteit tot uiting komt. Een uitstekende souffé met Grand Marnier en ijs van tonkabonen geldt als afsluiter. Onverwachte smaken, perfecte cuissons, harmonieuze combinaties en een innovatieve wijnkaart maken de culinaire ervaring compleet. Dit is een van de favoriete restaurants van de inwoners van en rond Namen. Geen wonder want de keuken is verfijnd, creatief en de prijs-plezierverhouding uitstekend.
1 octobre 2023 au 31 mars 2024 fermeture mercredi midi