In de buurt van de oude slachthuizen combineert La Paix van David Martin de essentie van fusion-gastronomie: Franse traditie en Japanse invloeden. Chef Martin is een visionair die de gastronomie met ongeëvenaarde creativiteit herinterpreteert, zonder de puurheid en authenticiteit van de producten waarmee hij werkt te verliezen. Ook de sfeer in zijn restaurant is uitzonderlijk. In een sober kader combineert hij Japans minimalisme met meer dan 130 jaar oude verwijzingen naar het verleden. Vanaf de eerste hap verrast en verrukt hij met gedurfde gerechten, zoals weelderige somen noedels met gambero rosso, of de marbré van staartvis, inktvisinkt, snoekbaars en sujiko. De chef verlegt voortdurend zijn grenzen en onderzoekt recepten tot in het oneindige om een steeds grotere concentratie van smaak te bereiken. Zijn ongelooflijke mochi, waarbij hij krokante kippenhuid combineert met Akami blauwvintonijn en zwarte misocrème, is hier een mooi voorbeeld van. Zijn zoektocht naar perfectie bracht hem bij de Bretonse vissers die hij eert met een diep intense bouillon met krab, scheermessen en percebes met daarbij een crème van codiumzeewier - een ode aan de zee! Ook in zijn desserts toont David Martin zijn durf, zoals in de île flottante met blauwe vanille. Elk gerecht is een kunstwerk, een explosie van smaken en texturen, met ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit. Eten bij David Martin is een reis naar een buitengewone wereld waar elke hap een onvergetelijke zintuiglijke ervaring is.