La Paix
17,520

David Martin is werkelijk de dirigent van de Belgische gastronomie. Deze onvermoeibare ondernemer is actief op verschillende fronten en doet ons soms geloven dat hij de kunst beheerst om tegelijk op verschillende plekken te zijn omdat hij zo alom aanwezig is. Maar vergis je niet: deze oude rot met roots in Nouvelle-Aquitaine is bovenal één van de beste en meest originele chefs van dit land. David Martin is nieuwsgierig en houdt ervan om op ontdekking te gaan, dingen te bedenken en ze tot stand te brengen. Hij heeft zijn eigen weg gezocht en zijn eigen stijl ontdekt. Hij wou oude technieken begrijpen, van dichtbij maar ook uit Azië. Hij heeft ontelbare keren dingen uitgeprobeerd en is dan helemaal opnieuw begonnen om te eindigen met zijn keuken zoals die nu is. Een keuken die ongeëvenaard is en die met de tijd intenser en geraffineerder werd. Zijn restaurant is een soort van laboratorium voor innovatie geworden waarin hij unieke en waardevolle producten gebruikt. Tijdens ons bezoek maakte hij voor ons een fantastische wilde zee-oor, een delicatesse met een aangename textuur verfraaid met een heerlijke saus van verse morieljes en een karamel van koji. De langoest wordt lauw geserveerd met seizoensgroenten, een gerecht met grote finesse, net zoals de gestikte duif, opgewerkt met een gekruide Malasaus waarbij de garnituur helemaal top is, een asperge van de Mont-Ventoux gekookt in melk. We eindigen met een flan van blauwe vanille van Réunion. Een creatieve, doordachte keuken die altijd in beweging is, dat is waarom fijnproevers zich aangetrokken voelen tot David Martin.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-20:00
Wednesday Closed — 19:00-20:00
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

David Martin Chef, Owner

Awards

  • Chef of the Year 2019
  • Young Chef of the Year 2009
  • Brasserie of the Year 2008

Our partners

Similar Restaurants

Bozar Restaurant

1720

La Villa in the Sky

1720

Le Chalet de la Forêt

17,520