La Cuisine d'un Gourmand
1420

Dit mooi etablissement aan de oever van de Maas nodigt uit om de seizoensmenu’s van John Maes te leren kennen. Lokale producten plaatst hij door geraffineerde bereidingen extra in de kijker, zoals zalmforel uit Ondenval geïnspireerd op de zalm met zurkel van de gebroeders Troisgros of kabeljauw gevuld met daslook uit eigen moestuin. Het sobere en moderne kader met prachtig uitzicht over de Maas draagt bij tot de culinaire belevenis, steeds creatief en verfijnd. Een niet te missen adres.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Sunday 12:00-13:00 — 19:00-20:00

Team

John Maes Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Beau Rivage by Curtis

1420

Comptoir de l'Eau Vive

14,520

Les Potes au Feu

1420