Jerom
14,520

Met een dakterras waar men tussen de bloemen en kruiden kan aperitieven geeft restaurant Jerom aan het Antwerpse Zuid extra cachet. Voor een aangename, persoonlijke verwelkoming lijkt Roxanne Vaessen in de wieg te zijn gelegd. In de keuken zorgt haar partner Filip De Pauw voor fris smakende gerechten. Hij reed een uitstekend parkoers langs diverse topchefs en brengt een repertoire met verfijnde bereide producten van lokale oorsprong omgeven door verse kruiden en prima sauzen. Handgesneden rundstartaar komt in een cannelloni van avocado en nori met dashi, zeekraal, oester en een sausje van wei. Gebakken coquille uit Noorwegen op een bedje van wortelstructuren, gepofte quinoa en hazelnoot met een sausje op basis van postelein. En na de signatuur bouillabaise genieten we van wilde eend op vel gebakken met rode biet, knolselder, aardappelmousseline en saus op basis van de jus opgewerkt met Rochefort trappistenbier.

Opening hours

Monday Closed — 18:30-21:00
Tuesday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Filip De Pauw Chef, Owner
Roxanne Vaessen Hostess, Owner

Our partners

Similar Restaurants

BÚN Bar & Restaurant

1420

5 Flavors Mmei

1420

Signatuur

1420