Restaurant Nebo, gelegen op het Panamarenkoplein in Antwerpen blijft groeien. De opzet van het à la carte restaurant, met sinds dit jaar de mogelijkheid tot een menu, biedt een culinaire ervaring waar traditie en kwaliteit hand in hand gaan. De bediening onder leiding van maître-sommelier Michelle Gielens is vlot en vriendelijk, waarbij zij met plezier haar uitgebreide kennis van de meer dan 260 wijnen deelt. Nebo onderging recent een prachtige metamorfose. De nieuwe private dining ruimte biedt een intieme setting voor kleine gezelschappen, met een indrukwekkende lange betonnen tafel als kloppend hart in het decor. De samenwerking met architecte Mieke Van Herck resulteerde in een high-end design, met aandacht voor de kleinste details. In het bord blijft chef Dimitri de Koninck verder evolueren met bijvoorbeeld een perfecte bereiding van tarbot, risotto van bloemkool, lardo, gerookte paling en crème van geroosterde bloemkool. Twee keer jus, een op basis van hazelnoot en anderzijds een mousseline met vin jaune, zorgen voor plezier bij elke beet. Ook het dessert op basis van chocolade is echt genieten en niet te missen. Mousse van Manjari chocolade, daarop crèmeux van hazelnoot uit Piemonte met Tanariva melkchocolade. Streusel met rietsuiker onderaan, in het midden brownie, dotjes citrusgel, vanille-ijs voor fraîcheur en jus op basis van hazelnoot en koffie. Een hogere score is meer dan verdiend.