Back to search results

Il Trionfo
1520

Bij chef Agostino Pungitore beleef je de authentieke smaken van Italië op hun best. Met om te beginnen heerlijke vitello tonnato, waarbij het flinterdunne, perfect rosé gebakken kalfsvlees harmonieus samengaat met een zijdezachte, citroenfrisse tonijnsaus. Garnituren van Pantelleria kappers tot knapperige radicchio tillen het klassieke gerecht naar een hoger niveau. Daarna volgt een absolute sensatie: spaghetti aglio, olio, peperoncino e mollica. Een ogenschijnlijk eenvoudige combinatie van knoflook, olijfolie, chili en krokant broodkruim, maar in de handen van de chef een ware triomf. Perfecte al dente spaghetti, rijkelijk voorzien van lookolie, heeft hij afgewerkt met een subtiele chili en huisgemaakt broodkruim voor de perfecte crunch. Smullen!

Opening hours

Monday Lunch & Dinner
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Lunch & Dinner
Sunday Lunch & Dinner

Team

Agostino Pungitore Chef
Ann-Sévérine Bocklandt Hostess
Antonio Pungitore Host, Sommelier
Giuseppa Castelluccio Chef

Awards

  • Italian Restaurant of the Year 2015

Our partners

Also recommended Restaurants

Cédric

1320

De Savoye

1420

Tablàvins

1420