Il Trionfo
15,520

Reeds meerdere jaren wordt deze zaak gezien als de Italiaanse culinaire ambassade aan onze Belgische kust. Zoals gebruikelijk in Italiaanse restaurants worden we er door de familie ontvangen, hartelijk en in alle eenvoud, in een comfortabel en gestileerd decor. In de keuken vertrouwt chef Agostino Pungitori op ‘la mama’ om het beste te halen uit producten die rechtstreeks vanuit Italië worden geïmporteerd. De elegante en kleurrijke borden worden geserveerd door de vader en de echtgenote van de chef, en van meet af aan voelen we dat we te maken hebben met het echte Italië, ontdaan van alle tendensen en hypes. De vitello tonnato is supervers, net zoals de eerste asperges die verstopt zitten onder flinterdunne plakjes San Daniele. En wat te zeggen over de ravioli? De verse en huisgemaakte pasta is heerlijk, de kooktijd perfect en de vulling van de ricotta di bufala met truffel ronduit zalig. Voor daarna risotto dell’ortolano met lentegroenten en een perfect op de huid gebakken zeebaarsfilet. Tiramisu tot slot, een dessert waar alle eerlijkheid in vervat zit die deze zaak uitademt.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 19:00-21:15
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 19:00-21:15
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-21:15
Zaterdag 12:00-14:30 — 19:00-21:15
Zondag 12:00-14:30 — 19:00-21:15

Team

Agostino Pungitore Chef

Awards

  • Italiaan van het Jaar 2015

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Escabèche

1520

Caillou

1520

De Zuidkant

1520