Back to search results

La Tour Glacée
1320

Door een zorgvuldig samengestelde maar beknopte kaart voor te stellen, kan Xavier De Vylder focussen op lokale producten van topkwaliteit zoals vlees van boerderij-slagerij Simon of groenten van boerderij À l’Orée du Bois. Hij creëert er een authentieke kookstijl mee, zonder veel opsmuk of spektakel. Smaakplezier gegarandeerd met de geroosterde gamba’s op velouté van erwtjes met munt, maar ook met de zeebaarsfilet met duo van aspergepunten op Vlaamse wijze en grijze garnalen. Een adres dat niemand onverschillig laat, ook het landelijke kader is uniek.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Il était une fois toi et moi

1320

Viticolo

1320

Dis moi où?

1320