In een peperkoekenhuisje omgeven door de Antwerpse botanische tuin serveert chef Roger van Damme kleine kunstwerkjes. De chef blijft trouw aan zijn detailrijke kookstijl die hij steeds met alle zorg vormgeeft. Zijn repertoire bevat subtiele Aziatische invloeden en zorgt voor ongeëvenaarde smaakcombinaties. Een ode aan het Ibérico varken - dat hij in drieluik serveert – geeft een inkijk in de creativiteit die typerend is voor deze chef. Daarna wordt noordzeetong met licht gebrande prei overgoten met velouté van scheermesjes en zwarte peper. Zijn signatuurgerecht, een handgesneden steak tartaar in de vorm van een halve maan gepresenteerd, blijft een streling voor het oog. Desserten zijn ware pronkstukken zoals een nagerecht waar rode vruchten de hoofdrol spelen, vergezeld van yoghurt en espuma van glühwein en lychee kombucha. Of bladerdeeg "inversé" belegd met crème van pistache en oranjebloesem, afgewerkt met compote van mango en groene shiso. Wie nog wat plaats heeft, kan smullen van de befaamde pannenkoek geserveerd met bijhorende garnituren.