Het Gebaar
1720

Het pittoreske gebouw in de Antwerpse kruidtuin onderging binnenin een geslaagde transformatie terwijl het terras als voorheen door de schitterende omgeving bij mooi weer een magneet is. Chef Roger van Damme blijft zijn detailrijke kookstijl met oog voor eigen vormgeving trouw. Vitello tonnato is voor hem een uitdaging om aan de ene kant de typische eigenheid van deze klassieker expressief en bewerkelijk tot leven te brengen.  En om er anderzijds voldoende extra elementen aan toe te voegen zodat het extra interesse opwekt. Zo serveert hij bij het ragfijne en sappig gegaarde kalfsvlees een fijn taartje – hij is en blijft een toppatissier in hart en nieren – met Parmezaanse kaas, fijne stukjes kalfstong en dunne laag pickles. Wonderlijk voor het oog en vol details volgt een tartaar van rundsvlees die hij op een unieke manier in de vorm van een wassende maan serveert. Als echt nagerecht is het genieten van millefeuille met intense en smaakvolle crème van pistache en daarbij compote van mango en shiso afgewerkt met coulis van amandel en exotische vruchten.

Opening hours

Monday 11:00-18:00
Tuesday 11:00-18:00
Wednesday 11:00-18:00
Thursday 11:00-18:00
Friday 11:00-18:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Roger van Damme Chef, Owner

Awards

  • Chef of the Year 2010

Our partners

Also recommended Restaurants

't Fornuis

1720

Bozar Restaurant

1720

La Villa in the Sky

1720