Back to search results

GLASS
14,520

In een zeer elegante setting op de Antwerpse Vlaamsekaai serveert chef Wouter Van Tichelen een verfijnde en elegante keuken die opvalt door gelaagdheid en intensiteit. Kenmerken die aansluiten bij de persoonlijke wijnselectie van eigenaar-sommelier Jurgen Lijcops. Consommé van wilde eend smaakt zeer genuanceerd door de combinatie met Japanse peterselie-olie, knolselder opgevuld met gepasteuriseerde eierdooier, selderkruid en een smaakvol stukje paté van eend. Mechelse koekoek eert de chef in zijn smakelijke eenvoud. Met daarbij eekhoorntjesbrood en saus die diepgang krijgt door stukjes paling en chasselas druifjes. Het opmerkelijke wijnaanbod omvat zowel klassieke pareltjes, verrassende referenties en zeldzame trouvailles waarmee Jurgen Lijcops de meest kritische wijnliefhebbers weet te bekoren. Een nieuwkomer die meteen twee grote koksmutsen waard is.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 19:00-23:30
Wednesday 19:00-23:30
Thursday 19:00-23:30
Friday 19:00-23:30
Saturday 19:00-23:30
Sunday Closed

Team

Jurgen Lijcops Host, Sommelier, Owner
Wouter Van Tichelen Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

L'Amitié

1420

Maven

1420

BÚN Bar & Restaurant

1420