Fleur de Sel
13,520

Het enthousiasme waarmee dit jong koppel hun zaak runt verdient applaus. Elk detail telt, van hun zoektocht naar de beste groenten en fruit over hun keuze voor origineel servies dat gemaakt wordt door een lokale kunstenaar tot het zelf maken van heerlijk boekweitbrood. Stuk voor stuk kleine attenties die voor een fijn gevoel van gastvrijheid zorgen. In het menu verrast lady chef Slava met een romige schapenkaas met in olijfolie gekonfijte eierdooier, courgette en knapperige doperwtjes van Atout Bout d’Champ. Bevestiging volgt met filet van wijfjeseend, wilde asperges, broccolipuree met daslook en jus van zwarte knoflook. Lof dus voor deze jonge en autodidactische chef die smakelijke creaties brengt die even oprecht als intuïtief zijn.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:30 — 19:30-22:30
Friday 12:00-14:30 — 19:30-22:30
Saturday Closed — 19:30-22:30
Sunday 12:30-14:30 — Closed

Team

Antoine Tcherbak Owner
Slava Tcherbak Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistro Dhôme

1320

Bacon

1320

Klei

1320