Fleur de Lin
1520

Chef Lode De Roover is een man met oog voor zowel detail als diepgang. We merken dit aan de presentatie van zijn borden en vooral aan het rijke karakter van zijn sauzen. Daarnaast durft hij ‘out of the box’ te denken. Zo serveert hij als hapje kippenoester in jus met espuma van corne de gatte en krokant kippenvel. Diverse structuren van tomaat met ijs van bloody mary, ponzu en garnalen strelen onze zintuigen als fris eerste gerecht, net zoals het aspergegerecht met morilles, kalfsstaart en jus van gefermenteerde asperges. Sorbet van bloedsinaasappel met koekje waarop verse pompelmoes en meringue ligt met flan van witte chocolade, zure jus van bloedsinaasappel en groene kruiden is een knappe afsluiter die zijn talenten finaal in de kijker zet. 

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Tuesday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Our partners

Similar Restaurants

't Truffeltje

1520

Kelderman

1520

Kasteel van Laarne

1520