Fine Fleur
1520

Gehuisvest in een deel van het recent volledig gerenoveerde historisch gebouw van het Domein Botanic Sanctuary, is dit één van de nieuwe culinaire parels van Antwerpen. Een nieuwe plek waar alle zintuigen geprikkeld worden in een stijlvol interieur. Thomas Diepersloot verdiende zijn strepen reeds in België en Nederland en is chef van dienst terwijl consulting chef & eigenaar Jacob Jan Boerma over zijn schouder meekijkt. Met Fine Fleur brengen ze een verfijnd repertoire vol genuanceerde smaken en combineren ze topproducten van Belgische bodem met invloeden van over de hele wereld. Rode mul wordt gecombineerd met pompoencrème, couscous en een jus van de rode mul met chorizo voor diepgang. Noordzee tarbot komt met snijbonen, rauwe bloemkool voor textuur, gebrande bloemkool en een jus van peterselie & lavas. Een pluim voor de bediening en wijnservice.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:30-20:30
Woensdag 12:00-14:00 — 18:30-20:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-20:30
Zondag Gesloten

Team

Mark Reynders Maître
Melissa Dominicus Head Sommelier
Thomas Diepersloot Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

FRANQ

1520

Dim Dining

15,520

Au Vieux Port

1520