Fine Fleur
1620

Thomas Diepersloot deed al een karrevracht aan ervaring op in België en Nederland en is chef van dienst terwijl eigenaar en consulting chef Jacob Jan Boerma hem bijstaat. Vorig jaar maakte ze hun intrede in onze gids met één van de hogere scores en ze gaan op dat elan verder. Een evolutie die we belonen met een extra punt. Bij Fine Fleur tafelen we in een stijlvolle en intieme setting waarbij het interieur met respect voor de historische omgeving van het Botanic Sanctuary Antwerp Hotel vorm kreeg. Klassieke en moderne elementen lopen naadloos in elkaar over en vormen het toneel voor een geoliede service. Irish mor oester komt in duo bereiding. Eerst met mousseline en crème van miso, daarna volgt een warme, licht gerookte oester met chlorofyl, komkommer, zeewier, dashi en kaffirblad. Een grote langoustine met sublieme cuisson combineert de chef met pittige toetsen gember, Thaise curry, paksoi, knolselderij, koriander, lente-ui en jus van langoustine tot een evenwichtig geheel. Wijnkaart en wine pairings verdienen evenzeer een extra pluim.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Saturday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Sunday Closed

Team

Mark Reynders Maître
Melissa Dominicus Head Sommelier
Thomas Diepersloot Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Pristine

1620

Kommilfoo

1620

Dôme

16,520