Elckerlijc
13,520

Al een kwarteeuw toont chef en grillmaster Peter De Clercq zijn kunde en kennis aan kritische carnivoren. Hij liet de zaak over aan zijn dochters en die gaan gewind op het elan verder. Men doet dat met een zeer brede keuze aan diverse runderrassen en met een waaier aan diverse bereidingstechnieken die aan het vlees een aanzienlijke meerwaarde geven. Daarnaast is het smullen van fijne charcuterie als tapas bij het aperitief. Voor kort gerijpt vlees doet hij beroep op Belgisch blauw-wit en Schots rundsvlees. Liefhebbers van dry aged meat hebben een keuze uit een tiental rassen waaronder Mirandese, een oud ras uit Portugal.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Peter De Clercq Chef

Our partners

Similar Restaurants

Landgoed Den Oker

1320

Bistro BRO

1320

Bacchus

13,520