Eed
15,520

Chef Philippe Heylen zorgt voor een smaakintense keuken met een uiterst strakke presentatie. Basis voor die aanpak vormen streng geselecteerde producten. Zoals een zeer grote langoustine die hij perfect gaart en prachtig omringt met beurre blanc die opgeklopt is met chartreuse en yuzu. Goed gedoseerde kervelcrème, walnoten en broccoli geven aan het evenwichtig geheel fijne, goed geïntegreerde smaakaccenten. Bij filet van op karkas gebraden roodpootpatrijs zorgen terrine van spitskool en fijne jus met cantharellen voor grote ogen. Daarbij komt zoete brioche waarmee we de saus opnemen. De boutjes zijn zacht gekonfijt en plezieren in een risotto van zonnebloempitten met jus van aardpeer en kerrie. IJs van in rum geweekte rozijnen op crumble van specerijen, met crème van yoghurt, bolletjes appel en granité van ciderwijn als fris en complex smakend slot. Eed heeft weer stappen vooruitgezet met een hogere score als resultaat.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 19:00-21:00
Wednesday 19:00-21:00
Thursday 19:00-21:00
Friday 19:00-21:00
Saturday 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Frank Heylen Sommelier
Philippe Heylen Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

EssenCiel

15,520

Arenberg

1520

Atelier Noun

1520