Eed
1520

Het ontbreekt de jonge chef, Philippe Heylen, niet aan durf of oprechtheid. Hij creëert een moderne keuken die gekenmerkt wordt door diepgang en intensiteit. Die karaktertrek is zeker terug te vinden in zijn gerecht met hamachi, gepresenteerd met olie van lavas, en pompelmoes met een brunoise van komkommer of in de combinatie van morieljes met tuinbonen in een jus op basis van daslook. Bij het hoofdgerecht toont de chef zijn talent als rôtisseur: malse sappige kwartel met een risotto van zonnebloempitten en peterselie. De gekonfijte dijen worden als side dish geserveerd met een espuma van peterseliewortel en gepofte boekweit. Het dessert is een luchtige combinatie van rabarber, samba aardbei, citroentijm en saffraan, een van de beste desserts die we dit jaar geproefd hebben. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 19:00-21:00
Wednesday 19:00-21:00
Thursday 19:00-21:00
Friday 19:00-21:00
Saturday 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Frank Heylen Sommelier
Philippe Heylen Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

EssenCiel

1520

Arenberg

1520

L'horizon

1520