Eed
15,520

Chef Philippe Heylen zorgt voor een smaakintense keuken met een uiterst strakke presentatie. Basis voor die aanpak vormen streng geselecteerde producten. Zoals een zeer grote langoustine die hij perfect gaart en prachtig omringt met beurre blanc die opgeklopt is met chartreuse en yuzu. Goed gedoseerde kervelcrème, walnoten en broccoli geven aan het evenwichtig geheel fijne, goed geïntegreerde smaakaccenten. Bij filet van op karkas gebraden roodpootpatrijs zorgen terrine van spitskool en fijne jus met cantharellen voor grote ogen. Daarbij komt zoete brioche waarmee we de saus opnemen. De boutjes zijn zacht gekonfijt en plezieren in een risotto van zonnebloempitten met jus van aardpeer en kerrie. IJs van in rum geweekte rozijnen op crumble van specerijen, met crème van yoghurt, bolletjes appel en granité van ciderwijn als fris en complex smakend slot. Eed heeft weer stappen vooruitgezet met een hogere score als resultaat.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00-21:00
Woensdag 19:00-21:00
Donderdag 19:00-21:00
Vrijdag 19:00-21:00
Zaterdag 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Frank Heylen Sommelier
Philippe Heylen Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

EssenCiel

15,520

Arenberg

1520

Atelier Noun

1520