Eed
1520

Philippe Heylen is een jonge chef met veel potentieel die Leuven als culinaire bestemming mee helpt profileren. Zijn gerechten charmeren door hun pretentieloos karakter en pure smaakopbouw. Die kenmerken worden al duidelijk bij de eerste hapjes die super verfijnd smaken en creatief ogen. Zoals een compositie van zwarte olijf met rucola en tomaat of een ingenieus en oogstrelend hapje rond eendenlever, maïs en anijs. Deze chef toont zijn kunnen even makkelijk met nobele producten als langoustine of kaviaar, als met een bereiding van cantharellen, erwten, kervel en superieure jus met vin jaune. Verfijnde sauzen kenmerken trouwens tal van gerechten zoals een zachte bereiding van kreeft in eigen jus met kaffir, wortel, selder en gemarineerde foreleitjes. Daarnaast als bijgerecht de kreeftenpoot als ‘samosa’ bereid met alweer opmerkelijke jus. Fris en kruidig is een nagerecht rond aardbeien en yoghurt geïnfuseerd met bloesems en kruiden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00-21:00
Woensdag 19:00-21:00
Donderdag 19:00-21:00
Vrijdag 19:00-21:00
Zaterdag 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Frank Heylen Sommelier
Philippe Heylen Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

EssenCiel

1520

Arenberg

1520

Maxime Colin

1520