Eed
1520

Het ontbreekt de jonge chef, Philippe Heylen, niet aan durf of oprechtheid. Hij creëert een moderne keuken die gekenmerkt wordt door diepgang en intensiteit. Die karaktertrek is zeker terug te vinden in zijn gerecht met hamachi, gepresenteerd met olie van lavas, en pompelmoes met een brunoise van komkommer of in de combinatie van morieljes met tuinbonen in een jus op basis van daslook. Bij het hoofdgerecht toont de chef zijn talent als rôtisseur: malse sappige kwartel met een risotto van zonnebloempitten en peterselie. De gekonfijte dijen worden als side dish geserveerd met een espuma van peterseliewortel en gepofte boekweit. Het dessert is een luchtige combinatie van rabarber, samba aardbei, citroentijm en saffraan, een van de beste desserts die we dit jaar geproefd hebben. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00-21:00
Woensdag 19:00-21:00
Donderdag 19:00-21:00
Vrijdag 19:00-21:00
Zaterdag 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Frank Heylen Sommelier
Philippe Heylen Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

EssenCiel

1520

Arenberg

1520

L'horizon

1520