De Savoye
1420

Wars van de laatste interieur trends of nieuwste culinaire ideetjes blijft chef Ignace De Savoye trouw aan zijn ambachtelijk gedreven aanpak. Hij kookt uit het hart en vanuit een traditionele overtuiging dat het product centraal staat en niet het ego van de chef. In die zin laat hij zich inspireren door wat de markt te bieden heeft. Verse coquilles of pas gevangen vis vinden bij hem makkelijk afzet om deze ingrediënten met hoge toegevoegde waarde en nauwkeurige smaakdefinitie te bereiden. Een flinke moot kabeljauw ontroert eerder door zijn perfecte cuisson en intense, waarachtige smaak dan door de presentatie die even sober als puur is.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Dinsdag 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Zaterdag 12:00-13:00 — 18:00-20:00
Zondag 12:00-13:00 — 18:00-20:00

Team

Ignace De Savoye Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Dah Makan

14,520

Bel-Etage

1420

Tablàvins

1420