Samen met zijn team zorgt chef Koen Somers in de centraal geïnstalleerde open keuken voor een aparte beleving. Leuk en boeiend om te zien hoe in stilte hapjes en gerechten met opperste concentratie bereid worden en elegant op tafel verschijnen. Samen met een kenmerkend hoog comfortgevoel zijn de kruidige bereidingen van deze chef al vele jaren een synoniem voor dit in het groen gelegen designrestaurant. Bij de rijke stoet aan hapjes trekken drie bereidingen met paling onmiddellijk de aandacht die de veelzijdigheid van de chef subtiel benadrukken. Daarna gooit een vegetarisch taartje van gele en groene courgette met gegrilde groene asperges zowel visueel als qua smaak hoge ogen. Het geheel is subtiel afgewerkt met smaakrijke pesto van daslook. Tarbot en asperges op de plancha gebakken, komen vergezeld van bloemkool met een bedje van zeekraal en lamsoor aangevuld met morieljes. Daarbij fijne beurre blanc op basis van vin jaune als verbindende saus. Rollade van varkensnek combineert de chef elegant en rustiek met een zeer grote, kort gebakken langoustine en een lenterolletje van rettich met enoki en dashi saus. Zacht vertederend slot met dunne plakjes witte chocolade, bosbessen en peperkoek.