Contre Façon
1320

Loïc Pierard en zijn echtgenote namen hun intrek in een mooi en karaktervol pand dat ze met veel zorg hebben ingericht. Deze chef staat bekend om zijn kwaliteitsvolle keuken en originaliteit. In deze nieuwe zaak brengt hij een kookstijl in twee tijden. Zo wordt elk gerecht volgens het traditioneel recept voorgesteld, waarbij de tweede versie daar een interpretatie van is. Na een bord coppa van Wagyu beef met mayonaise van ganzenlever proeven we een uitstekende minestrone met zeeduivel. We sluiten deze maaltijd, gekoppeld aan een fraaie wijnselectie, af met zwartewoudtaart met in kersenlikeur gemarineerde kersen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

La Malterie

1320

Le Tri-Marrants

1320

Ferme des 4 Saisons

1320