Contre Façon
13,520

In dit mooi pand met zijn strakke en warme inrichting bouwt Loïc Pierard beetje bij beetje verder aan een heuse tempel van de bistronomie. De gerechten à la carte worden voorgesteld in een klassieke uitvoering en in een originele ‘namaak’ versie. Met het seizoensmenu nodigt de chef je uit voor een bistronomische wandeling tegen een zachte prijs. Na het proeven van het aardappelkrokantje ‘façon moscovite’ gingen we helemaal overstag. Hetzelfde gold voor de Bretonse roodbaars met saus van lokale saffraan die vergezeld werd van pasta met bottarga. Het dessert ‘Comme un Raffaello’ was de ultieme bevestiging voor de vooruitgang die dit restaurant geboekt heeft.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Tri-Marrants

1320

Ferme des 4 Saisons

1320

Nulle Part Ailleurs

13,520