Coco Pazzo
1320

Een apart interieur, een markant terras en een bijzondere kaart. Chef Fabio Mirisola zoekt niet meteen de klassieke contouren van een Italiaans restaurant op. Hij toont een persoonlijke aanpak met gerechten of combinaties die maar zelden opgevoerd worden en aan zijn kaart eigenheid geven. Denk bijvoorbeeld aan een typische Toscaanse bonensoep met geroosterd brood of aan pasta met eekhoorntjesbrood en ambachtelijk truffelworst. Liefhebbers van kruidig gegaarde zeevis zullen vast en zeker plezier beleven aan zijn bereiding van zeebaars in zoutkorst.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Saturday Closed — 18:00-21:30
Sunday Closed — 18:00-21:30

Features

Cuisine

Our partners

Similar Restaurants

De Gebrande Winning

1320

L'Angelo Rosso

1320

Hoeve Roosbeek

1320