Bruut
15,520

Op zoek naar een creatieve chef die overtuigd van zijn kunnen in nonchalant interieur zijn gasten ontvangt…? Wel, dan is men bij Bruno Timperman op het juiste adres aanbeland. Hij zet meteen de toon met gyoza van gefermenteerde rode biet, platte kaas en haringkaviaar. Wat volgt toont een vrije geest in de keuken die lustig en technisch goed onderbouwd combineert. Denk daarbij aan zeer frisse tartaar van zeebaars op smaak gebracht met bergamot, gepickelde rammenas en dressing van bergamot, muntolie, magnoliabloesem en tapioca. Niet alleen prachtig gepresenteerd maar voorzien van een ingetogen aciditeit om de kraakverse vis te ondersteunen. Morieljes vult hij op met farce van kip, daslook en dezelfde morieljes om de fijne smaak van de voorjaarspaddenstoel perfect tot zijn recht te laten komen. Crème van vin jaune met look brengt het gerecht naar een nog hoger niveau en pleziert door zijn volle smaken en fijne balans. 

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Tuesday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Friday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Bruno Timperman Chef

Awards

  • Vegetable dish of the Year 2021
  • Gastro-Bistro of the Year 2018

Our partners

Also recommended Restaurants

Patrick Devos

1520

Goffin

15,520

De Zuidkant

1520