Back to search results

Brasserie N4
1320

In dit charmant hotel-restaurant wordt verrassend goed gekookt. Toegankelijke brasseriegerechten op basis van kwaliteitsproducten, liefst uit de nabije regio. Fijn bladerdeegje met escargots uit Winville, champignons en spekjes, gevolgd door verse en beetgare pasta met kreeft en schaaldierenjus. Gegrilde entrecote komt rechtstreeks uit de Josper houtskooloven en wordt geserveerd met groene pepersaus en verse frieten. De correcte prijzen, het interessant menu en de aangename service zorgen mee voor de uitstekende reputatie van deze zaak.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Friday 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-13:45 — 18:30-21:00
Sunday 12:00-13:45 — 18:30-21:00

Team

Frédéric Bolis Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

De la Terre à l'Assiette

1320

Cuisinez-Nous

1320

Au coeur de Lacuisine

1320