Back to search results

Blanc by Aytems
1420

Ayt Ems is een chef met een heel eigenzinnige kookstijl, een mix tussen Oost en West. Deze Turks-Nederlandse chef combineert als geen ander kruiden en specerijen uit het oosten met producten van bij ons. Witte asperges combineert hij met noordzeetong, kendir en goudsbloem. Aangename verrassingen die prikkelen, de hele maaltijd lang. Royal Belgian Caviar komt met yoghurt en dillesorbet, en ratatouille met rode mul, herze en zwarte knoflook. Super is de namelaka met tonka en ganzenlever. Prachtige bordpresentaties en prettige sfeer. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-21:00
Thursday Closed — 19:00-21:00
Friday Closed — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Ayt Ems Chef, Owner

Awards

  • Discovery of the Year 2021

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistro Zutt

1420

L'Air des Sens

1420

Bistro Philippe

1420