Jimmy Collodoro's gastronomische bistro blinkt uit door zijn eenvoud en laat zien dat kwaliteitsgastronomie niet afhangt van luxeproducten. Deze soberheid weerspiegelt zich ook in de warme ontvangst en ongeëvenaarde authenticiteit van de keuken. Op de beknopte kaart van het moment wordt de creativiteit van de chef gekoppeld aan lokale seizoensproducten, steeds met één doel: gasten een memorabel culinair moment bezorgen. De gebakken foie gras met crème van potimarron, gekenmerkt door een geroosterd accent van sobache en toets van zuurbes, was een fraaie opener. De 21 dagen gerijpte entrecote van Holsteinrund blijft een van onze favorieten, maar wij kozen voor een prachtig uitgevoerd seizoensgerecht: in hooi klaargemaakte patrijs met pastinaak van bij Guillaume met gefermenteerde bosbessen die voor een uiterst precies zuurtje zorgden. De aantrekkelijke wijnkaart zorgt voor extra plezier, vooral omdat er veel ontdekkingen op staan. Gezien de uitstekende prijs-plezierverhouding is het verstandig om tijdig te reserveren, zowel voor de lunch als het diner.