Deze al jarenlang drukbezochte gastronomische bistro heeft geen introductie meer nodig. Hier kom je zowel voor de levendige ambiance als voor chef Jimmy Collodoro, die lokale producten op een gastronomische manier in de kijker zet. Samen met enkele bonnottes aardappeltjes van Nourmoutier gekonfijt met boter serveert hij zijn versie van een salade van Piemonte, die hij opfleurt met blokjes gekookte ham, kappertjes en een delicate sabayon van mosterd. L’Œuf 63°, signatuurgerecht van het huis, wordt omringd door zachte chorizo en groentencouscous, die opgewerkt wordt met een emulsie van tomatensap. Voor zijn groene lengfilet combineert de chef Nieuw-Zeelandse spinazie van de “Guigui's Farm” opgestoofd in boter met een praline van sesam, zwarte miso en boter van zeesla. Dit is een gerecht waarmee de chef aantoont dat je niet altijd moet werken met nobele producten om een gerecht naar een hoger niveau te tillen. Op de wijnkaart, die voorgesteld werd door een jonge en goedlachse sommelière, apprecieerden we zowel de natuurlijke wijnen als de mooie selectie van Corsicaanse wijnen.