Back to search results

Barbacoa
13,520

In het centrum van Lochristi ontvangt chef Christophe Pennoit zijn gasten in een fraai rijhuis voorzien van een strak én zeer gezellig interieur. Uitgangspunt van Barbacoa is koken op houtvuur. Hij laat zich zo inspireren tot smaakvolle gerechten die een aparte eigenheid krijgen. We proeven van traag gegaard buikspek dat tien uur in de houtoven zowel een aparte smaak als textuur heeft meegekregen. Voor liefhebbers van vlees heeft hij een bijzonder rijk aanbod aan diverse stukken van diverse rassen samengesteld. Zoals een dertig dagen gerijpte entrecôte van rubia gallega waarbij we als bijgerecht patatas bravas bestellen. Wie van een uitgebreide menu met enkel groenten wenst te genieten, kan dat best bij de reservering vermelden.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 19:00-20:00
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-20:00
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Renard

1320

Rooselaer

1320

Boris & Maurice

1320