Het restaurant is gevestigd in het prachtig gerestaureerde kasteel van Ordingen, thans een luxehotel. Chef Gary Kirchens en zijn team imponeren met een evenwichtig samengestelde menu. Krokant deegrolletje is opgevuld met rauwe stukjes ceviche van zeebaars vergezeld van kokkels badend in frisse jus van Génépi des Alpes afgewerkt met fijne reepjes zoete appel en zurige, roze bloesemblaadjes. Resultaat is een harmonieus gerecht met fris zurig, zilt karakter en intense nasmaak. Rode mul is krokant op vel gebakken en vergezeld van krokante, gegrilde witte asperge, dotjes puree van tuinbonen op smaak gebracht met kaffirlimoen en verse gesplitte tuinbonen gekruid met daslook. Het geheel is afgewerkt met jus van groene asperges. Krokante luchtige Brusselse wafel als verfijnd nagerecht met rabarbergel en gezouten karamel, en luchtige, platte kaas met crumble van Luikse wafel met een bolletje ijs van Luikse wafel om de laatste gaatjes elegant te vullen.