Pierre Plas

Pierre Plas ontdekte het banketbakkersvak op 15-jarige leeftijd als leerjongen. Enkele jaren later vervolmaakte hij zich in het bewerken van chocolade, ongetwijfeld geïnspireerd door zijn oom, een ambachtelijk chocolatier. Met zijn vrouw, eveneens chocolatier, maakte hij een reis door Indonesië. Eenmaal thuis hadden ze één doel voor ogen: een ambachtelijke grand cru chocolade maken die aan de strengste ecologische eisen voldeed. Het transformeren van uitzonderlijke bonen in een product met een unieke smaak krijgt vorm in 2019, wanneer ze een winkel openen in het centrum van Bastogne. Laat je verleiden door de melkchocolade bouchées zoals de ‘Ganache Chai Latte’ met Indonesische bloemenkruiden of door de intense ‘Arabica’ die smelt in de mond en lang nazindert. De ganache met verse munt, subtiel gepeperd met oriëntaalse noten, valt op tussen de bonbons van pure chocolade, maar het is het evenwicht en de frisheid van de Balinese grand cru ganache en zijn passievruchtgelei die onze voorkeur wegdraagt.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 10:00-18:30
Wednesday 10:00-18:30
Thursday 10:00-18:30
Friday 10:00-18:30
Saturday 10:00-18:30
Sunday 10:30-18:00

Our partners

Similar Chocolatiers

Jean le Chocolatier

Arnould

La Pause Chocolat Thé