Back to search results

Yelo
1320

Chef Jessica Vansever zet er graag de vaart in en houdt van verandering in de keuken. Een aanpak die resulteert in een seizoensgebonden kaart die om de drie weken verandert. Echtgenoot Lorenzo Catteeuw neemt de bediening vlot voor zijn rekening en zorgt voor een passende wijnkaart. We genieten van keurig gebakken eendenlever met daarbij onder meer origineel garnituur van frambozenmojito. Hoofdgerecht is sappig gegaard piepkuiken voorzien van een gevarieerde compositie met peterseliewortel, witloof en girolles. Huisgemaakt vanille-ijs met intens smakende chocoladesaus als smaakvol nagerecht.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zondag 12:00-13:30 — 18:30-20:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Poincaré

1320

Ten Doele

13,520

Villa de Torre

1320