Back to search results

't Grof Zout
13,520

Marniek De Wandel zorgt in ’t Grof Zout voor een evenwichtig samengestelde kaart en mooie menu’s met correcte en vaak verrassende wijnvoorstellen en leuke biersuggesties. Langoustines komen zacht gebakken met in kokosmelk en curry gestoofde venkel als aangenaam prikkelend voorgerecht. Bij sappig onder rozemarijnkorst gegaard Spaans varkenshaasje geeft hij het bord extra dynamiek mee dankzij een subtiel met kummel gekruid taartje van aardappel en ajuin en zacht geroosterde witte kool. Gebrande chocoladevla met advocaatijs en pistachekoekje is een even originele als geslaagde combinatie om af te ronden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-20:30
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Marniek De Wandel Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Alexandre

1320

Assiette de Juliette

13,520

't Pachthuis

13,520