Back to search results

Sea Horse
1220

In restaurant Sea Horse brengt chef Eddy Van Loven divers lekkers uit de zee mooi op het voorplan. Gerookte Schotse zalm smaakt zacht en intens. Bretoense langoustines combineert hij met gebakken ganzenlever, komkommer, wortel, prei en miso. Bij keurig gebakken roggevleugel komt stoemp met waterkers, velouté met kappertjes naast kokkels als een geslaagde variante op een klassieke bereiding. Voor de vleesliefhebbers is tournedos Rossini van Limousin rund aanbevolen.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:15 — 18:45-20:00
Dinsdag 12:00-13:15 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:15 — 18:45-20:00
Vrijdag 12:00-13:15 — 18:45-20:00
Zaterdag 12:00-13:15 — 18:45-20:00
Zondag 12:00-13:15 — 18:45-20:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Blekkertje

1220

Boîte

1220

Bistronomie Eglantier

1220