Sea Horse
1220

In restaurant Sea Horse brengt chef Eddy Van Loven divers lekkers uit de zee mooi op het voorplan. Gerookte Schotse zalm smaakt zacht en intens. Bretoense langoustines combineert hij met gebakken ganzenlever, komkommer, wortel, prei en miso. Bij keurig gebakken roggevleugel komt stoemp met waterkers, velouté met kappertjes naast kokkels als een geslaagde variante op een klassieke bereiding. Voor de vleesliefhebbers is tournedos Rossini van Limousin rund aanbevolen.

Opening hours

Monday 12:00-13:15 — 18:45-20:00
Tuesday 12:00-13:15 — Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:15 — 18:45-20:00
Friday 12:00-13:15 — 18:45-20:00
Saturday 12:00-13:15 — 18:45-20:00
Sunday 12:00-13:15 — 18:45-20:00

Our partners

Also recommended Restaurants

't Blekkertje

1220

Boîte

1220

Bistronomie Eglantier

1220